Kipsalade en zoete kerstomaatjes in een pesto vinaigrette

minuten / 2 personen
Kipsalade en zoete kerstomaatjes in een pesto vinaigrette.

Ingrediënten

  • 1 kippenborstfilet (175g), gaar gekookt en ontveld
  • 2 eetlepels Saclà Pesto alla Genovese
  • 1 bokaal Saclà Filetti di pomodoro of Saclà
  • Pomodorino dolce
  • 25 g kleine zwarte olijven
  • 1 theelepel kleine kappertjes, uitgelekt

Voorbereiding

Het kippenvlees in dunne, vingerlange reepjes snijden. De hartjes van de “gem” sla uit elkaar halen en ze in een kom met de pesto vermengen. De met pesto omhulde slablaadjes op 2 saladeborden schikken en hiertussen de stukjes kip en de Saclà tomaten leggen. Bestrooien met de olijven en de kappertjes en opdienen. Wie zei dat leuk stout moest zijn?