Macaroni met courgette gesmoord en muntsaus

40 minuten / 4 personen
Macaroni met courgette gesmoord en muntsaus

Ingrediënten

  • 300 g van courgettes
  • 10 muntblaadjes
  • 3 lepels van extra virgin olijfolie
  • 1 pot van Saclà Originale pastasaus
  • Zout en peper

Voorbereiding

Voor de pasta (macaroni): mix de ingrediënten. Hak de pasta in stukjes en slinger ze in een dunne metaal stengel. Zet de macaroni op een plak bedekt van bloem om te vermijden dat ze kleven. Blancheer de groene deel van de courgettes en mix ze samen met de muntblaadjes, een beetje olijfolie en zout. Bak de courgettevlees, voeg de Saclà Originale pastasaus toe en warm langzaam alles op. Kook de macaroni al dente en voeg ze aan het warm geheel toe

Ristorante Ca’ Vittoria

De recepten waren samengesteld door Sandra en Gemma Strocco, kokkinnen van het restaurant Ca’Vittoria, bekroond met een Michelin ster. Dit restaurant is gelegen in het romantische heuvellandschap van Asti, in de regio Piëmonte, waar zich tevens het hoofdkantoor van Saclà bevindt.

www.ristorantevittoria.it